Difúzery a dezinfekcia

16.05.2020 11:57

S potešením oznamujeme, že sa nám podarilo do našeho portfólia zaradiť prevratnú novinku, ktorá od základu mení predstavu o dezinfikovaní priestoru a zároveň zbaví Váš dom, byt, kanceláriu, toalety, recepcie a hoci aj podnikové šatne neželaných pachov a presvetlí priestor vôňou, ktorá navodí pocit čistoty a pohodlia. Je až neuveriteľné, že tento nápad vznikol na Slovensku a momentálne žňe úspechy po celom svete.

Teda o čo skutočne ide....

Naša spoločnosť Vám odteraz ponúka na predaj profesionálne difúzery, ktoré sú konštruované tak, aby dokázali rozprášiť do prostredia vonný olej do ktorého   sa podarilo dostať dezinfekčnú látku, ktorá je schopná pôsobiť na povrchoch a tým zabíja nebezpečné patogény. Pôsobí virocídne, baktericídne, sporicídne a fungicídne. Pomocou difuzéra, ktorý do prostredia rozptýli čiastočky oleja o veľkosti 1-3 mikrónov sa vonná kompozícia spolu s  dezinfekčnou zložkou vznáša v priestore a dostane sa skutočne všade. Po dopade na povrch sú narušené štíty patogénov a následne odumierajú. Táto reakcia je účinná aj na koronavírus, ktorý je momentálne najväčším problémom doby. Naše vonné oleje, ktoré sa produkujú na Slovensku, sú bez alkoholu, vody a sú zdravotne nezávadné. Môžu znížiť chorobnosť Vašich zamestnancov a navyše prevoňaním priestorov zvýšite produktivitu práce, keďže v aromatizovanom priestore sa zdržujú ľudia dlhšie.

Pozrite si krátky spot o tomto procese, ktorý odvysielala televízia TA3 v relácii Techpedia - sprievodca svetom technológií:

https://youtu.be/vfkRM_smy4k

Dezinfekčné oleje sú vyrábané v štyroch denných a jedna nočná vôňa. Nočná kompozícia sa odporúča používať bez prítomnosti ľudí, pretože bol pomocou nanotechnológie pridaný väčší podiel dezinfekčnej zložky. Ráno pri vstupe do priestoru môžete mať istotu, že sa nachádzate takmer v sterilnom prostredí. Dezinfekčná zložka, ktorá je pridaná do vonnej kompozíice nie je zdraviu škodlivá a bežne sa používa pri liečbe a prevencii, ale problémom pri nočnej kompozícii je skôr fakt, že rozptýlené čiastočky sú menšie ako bunky a môžu do nich vnikať a žiadna aktuálna štúdia nevie posúdiť ich účinok na zdravie človeka. Preto, s čisto preventívnych dôvodov odporúčame používať nočnú dávku v priestore bez ľudí.

Veríme, že si vyberiete so širokej škály vôní a či už iba prevoniate, alebo zároveň vydezinfikujete priestor, zostanete verní našej spoločnosti a s dôverou sa na nás obrátite s Vašimi dotazmi.

MT CORRECT, s.r.o.